Your browser does not support JavaScript!

Worldwebdesign neemt supportsysteem in gebruikt

Worldwebdesign maakt vanaf vandaag gebruik van een supportsysteem. Hiermee willen wij klanten beter en sneller van dienst zijn. Veel klanten hebben een korte vraag en soms blijft er hoe vervelend dit ook is weleens een vraag liggen. Om dit tegen te gaan kunt u vanaf heden uw vragen sturen naar support@worldwebdesign.nl. Er wordt vervolgens een ticket aangemaakt.

Vervolgens kunnen wij uw ticket beantwoorden en oplossen. Zo houden wij u beter op de hoogte en weet u tevens direct wat de status is. Na oplossing kunt u ook een waardering geven voor de manier hoe wij uw vraag hebben beantwoord. Hiermee kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Wij zien uw support aanvraag graag tegemoet.

15 juni 2015
Door:
Bob Kool
12 april 2018
Dit moet je weten over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Ook wel bekend onder de naam General Data Protection Regulation (GDPR). Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde
27 maart 2018
Wayback Machine
Voer de URL van een website in en ontdek gelijk hoe deze website er jaren geleden uitzag. Met meer dan 300 miljard opgeslagen webpagina’s is de kans groot dat je jouw eigen website ook tegenkomt.
27 maart 2018
Worldwebdesign lanceert Sportalitics
Met Sportalitics maak je snel, simpel en vooral gemakkelijk een video analyse van jouw sportvideo. Zeer geschikt voor sporten als voetbal, handbal, korfbal, honkbal, basketbal, tennis, atletiek, zaalv