Your browser does not support JavaScript!

Worldwebdesign lanceert Sportalitics

Met Sportalitics maak je snel, simpel en vooral gemakkelijk een video analyse van jouw sportvideo. Zeer geschikt voor sporten als voetbal, handbal, korfbal, honkbal, basketbal, tennis, atletiek, zaalvoetbal en vele andere sporten. 

Jij upload je video op Youtube en koppelt de video aan jouw nieuwe analyse. Vervolgens kun je als analist beelden selecteren en hier een omschrijving bij plaatsen. Als de wedstrijd geanalyseerd is kun je door middel van een lijst jouw teamgenoten per e-mail voorzien van de analyse. Jouw speler kan vervolgens de analyse bekijken, filteren op naam en reageren. Dit maakt een analyse maken meer dan simpel. Geinteresseerd geraakt?
Meld je aan en maak 14 dagen gratis kennis met Sportalitics.

27 maart 2018
Door:
Bob Kool
31 oktober 2018
Wij zijn de websites aan het updaten!
We zijn er druk mee bezig. Op dit moment draaien de meeste websites nog op PHP 5.4 maar de support daarvoor is afgelopen. Sterker vanaf 1 januari gaan alle websites op de server over op de nieuwe vers
12 april 2018
Dit moet je weten over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Ook wel bekend onder de naam General Data Protection Regulation (GDPR). Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde
27 maart 2018
Wayback Machine
Voer de URL van een website in en ontdek gelijk hoe deze website er jaren geleden uitzag. Met meer dan 300 miljard opgeslagen webpagina’s is de kans groot dat je jouw eigen website ook tegenkomt.