Your browser does not support JavaScript!

Worldwebdesign lanceert Sportalitics

Met Sportalitics maak je snel, simpel en vooral gemakkelijk een video analyse van jouw sportvideo. Zeer geschikt voor sporten als voetbal, handbal, korfbal, honkbal, basketbal, tennis, atletiek, zaalvoetbal en vele andere sporten. 

Jij upload je video op Youtube en koppelt de video aan jouw nieuwe analyse. Vervolgens kun je als analist beelden selecteren en hier een omschrijving bij plaatsen. Als de wedstrijd geanalyseerd is kun je door middel van een lijst jouw teamgenoten per e-mail voorzien van de analyse. Jouw speler kan vervolgens de analyse bekijken, filteren op naam en reageren. Dit maakt een analyse maken meer dan simpel. Geinteresseerd geraakt?
Meld je aan en maak 14 dagen gratis kennis met Sportalitics.

27 maart 2018
Door: Bob Kool
23 november 2022
Tarieven domeinen en webhosting per 1 januari 2023
Iedereen wordt op dit moment geconfronteerd met stijgende prijzen. Ook Worldwebdesign ziet inkoopprijzen stijgen en dus ontkomen wij er niet aan om een prijsindexactie door te berekenen.
21 februari 2021
Blog: Mooier Is niet altijd beter
Tijdens de ontwikkeling van websites heb ik regelmatig discussies met onze vormgevers. Tegenwoordig  willen vormgevers en de klant veel interactiviteit in de website genereren. Dit is natuurlijk
02 februari 2021
Google zoekmachine gaat indexeren op mobiele websites leidend maken
Google gaat iets belangrijks veranderen in de zoekresultaten. Wat voor elke website belangrijk kan zijn. Websites die niet responsive zijn gemaakt kunnen hier last van krijgen. Een responsive w