Your browser does not support JavaScript!

Wij zijn de websites aan het updaten!

We zijn er druk mee bezig. Op dit moment draaien de meeste websites nog op PHP 5.4 maar de support daarvoor is afgelopen. Sterker vanaf 1 januari gaan alle websites op de server over op de nieuwe versie en wordt PHP versie 5 van de server verwijderd. Dit betekent dat vanaf 1 januari alle websites op PHP 7.2 draaien ongeacht of de website aangepast is of niet.

Onze collega's zijn op dit moment dan ook druk bezig om onze eigen geschreven websites na te lopen. Een aantal websites zijn al aangepast en een aantal andere websites worden de komende weken aangepast. Vooral de oudere websites met oudere scripts worden bijgewerkt. Nieuwere websites waren al klaar voor de nieuwe versie.
 
Na de update zetten wij de site automatisch om naar PHP 7.2. We lopen daarna de site nog even door of alles werkt. In principe merk je dus als klant niks van de update mogelijk dat de site nog iets sneller wordt.
 
Om het een beetje in normale niet technische taal te omschrijven worden de code's voorzien van aanpassingen zodat de website ook op de nieuwe versie kan draaien.
 
Klanten van wie hun website door ons is gebouwd en waarvan de site op onze server staat worden automatisch aangepast. Overige websites worden niet aangepast. Daarvoor moet de webdesigner dit zelf verzorgen. Uiteraard kunnen wij dit als inmiddels specialist ook voor de webdesigner controleren en uitvoeren.
 
Zo zijn wij weer klaar voor de toekomst.

31 oktober 2018
Door: Bob Kool
23 november 2022
Tarieven domeinen en webhosting per 1 januari 2023
Iedereen wordt op dit moment geconfronteerd met stijgende prijzen. Ook Worldwebdesign ziet inkoopprijzen stijgen en dus ontkomen wij er niet aan om een prijsindexactie door te berekenen.
21 februari 2021
Blog: Mooier Is niet altijd beter
Tijdens de ontwikkeling van websites heb ik regelmatig discussies met onze vormgevers. Tegenwoordig  willen vormgevers en de klant veel interactiviteit in de website genereren. Dit is natuurlijk
02 februari 2021
Google zoekmachine gaat indexeren op mobiele websites leidend maken
Google gaat iets belangrijks veranderen in de zoekresultaten. Wat voor elke website belangrijk kan zijn. Websites die niet responsive zijn gemaakt kunnen hier last van krijgen. Een responsive w