Your browser does not support JavaScript!

Wij zijn de websites aan het updaten!

We zijn er druk mee bezig. Op dit moment draaien de meeste websites nog op PHP 5.4 maar de support daarvoor is afgelopen. Sterker vanaf 1 januari gaan alle websites op de server over op de nieuwe versie en wordt PHP versie 5 van de server verwijderd. Dit betekent dat vanaf 1 januari alle websites op PHP 7.2 draaien ongeacht of de website aangepast is of niet.

Onze collega's zijn op dit moment dan ook druk bezig om onze eigen geschreven websites na te lopen. Een aantal websites zijn al aangepast en een aantal andere websites worden de komende weken aangepast. Vooral de oudere websites met oudere scripts worden bijgewerkt. Nieuwere websites waren al klaar voor de nieuwe versie.
 
Na de update zetten wij de site automatisch om naar PHP 7.2. We lopen daarna de site nog even door of alles werkt. In principe merk je dus als klant niks van de update mogelijk dat de site nog iets sneller wordt.
 
Om het een beetje in normale niet technische taal te omschrijven worden de code's voorzien van aanpassingen zodat de website ook op de nieuwe versie kan draaien.
 
Klanten van wie hun website door ons is gebouwd en waarvan de site op onze server staat worden automatisch aangepast. Overige websites worden niet aangepast. Daarvoor moet de webdesigner dit zelf verzorgen. Uiteraard kunnen wij dit als inmiddels specialist ook voor de webdesigner controleren en uitvoeren.
 
Zo zijn wij weer klaar voor de toekomst.

31 oktober 2018
Door:
Bob Kool
31 oktober 2018
Wij zijn de websites aan het updaten!
We zijn er druk mee bezig. Op dit moment draaien de meeste websites nog op PHP 5.4 maar de support daarvoor is afgelopen. Sterker vanaf 1 januari gaan alle websites op de server over op de nieuwe vers
12 april 2018
Dit moet je weten over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht. Ook wel bekend onder de naam General Data Protection Regulation (GDPR). Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde
27 maart 2018
Wayback Machine
Voer de URL van een website in en ontdek gelijk hoe deze website er jaren geleden uitzag. Met meer dan 300 miljard opgeslagen webpagina’s is de kans groot dat je jouw eigen website ook tegenkomt.