Your browser does not support JavaScript!

Maak het de bezoeker eens even lekker makkelijk

De afgelopen jaren is er veel veranderd op internetgebied. Was het vroeger zo dat je website vooral je visitekaartje was tegenwoordig is je website veel meer dan dat. Uitstraling, content maar zeker ook functionaliteit maken mede hoe jij je online presenteert.

Meer dan de helft van de bezoekers bezoekt een website tegenwoordig via de mobiele telefoon. Gemak is daarom erg belangrijk. De bezoeker wil nog steeds dezelfde informatie zien als op de desktop maar wel prettig de informatie tot zich nemen.

Een goede mobiele weergave zorgt dus voor optimale bereikbaarheid en snelle interactie met uw mogelijk potentiële klant. De klant die de website bezoekt wil niet na hoeven denken over hoe de website werkt. 

Zelfs webwinkels zijn tegenwoordig helemaal voor mobiel en tablet geschikt en maken het bestellen van  producten via hun mobiele telefoon simpel en eenvoudig.

Daarbij is het ook belangrijk voor de positie in Google. Google geeft extra waarde aan vernieuwing en dus hoort daar ook de mobiele website bij. Websites die responsive / mobiel zijn gebouwd hebben een hogere positie in Google. 

En dan is daar nog de belknop. Veel bezoekers willen namelijk maar één ding. Contact met het bedrijf en door deze button prominent op de mobiele website te vermelden neemt het aantal contactmomenten zeker weten toe. Door het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk te maken krijg jij dus meer leads uit je website. 

Wil je meer weten of heb je vragen. Schroom niet om contact met mij op te nemen. Of pak gewoon de chatknop rechts onderaan deze pagina.

28 januari 2021
Door: Bob Kool
23 november 2022
Tarieven domeinen en webhosting per 1 januari 2023
Iedereen wordt op dit moment geconfronteerd met stijgende prijzen. Ook Worldwebdesign ziet inkoopprijzen stijgen en dus ontkomen wij er niet aan om een prijsindexactie door te berekenen.
21 februari 2021
Blog: Mooier Is niet altijd beter
Tijdens de ontwikkeling van websites heb ik regelmatig discussies met onze vormgevers. Tegenwoordig  willen vormgevers en de klant veel interactiviteit in de website genereren. Dit is natuurlijk
02 februari 2021
Google zoekmachine gaat indexeren op mobiele websites leidend maken
Google gaat iets belangrijks veranderen in de zoekresultaten. Wat voor elke website belangrijk kan zijn. Websites die niet responsive zijn gemaakt kunnen hier last van krijgen. Een responsive w