Your browser does not support JavaScript!

Blog

Op onze blog pagina vind u interessante berichten over internet, ict waar iedereen wat aan heeft
09 november 2017
Door:
Bob Kool

UPDATE: Iphone / Ipad gebruikers

Gebruikers van Iphone / Ipad kunnen wat problemen ondervinden met gebruik van hun e-mail. Dit vanwege de serverupdate waarmee wij zijn overgestapt naar nieuwe software. Dit is simpel op te lossen door het account te verwijderen en opnieuw op de mobiel aan te maken. Alle e-mails worden dan gewoon weer zichtbaar aangezien u gebruik maakt van IMAP.
08 november 2017
Door:
Bob Kool

Grote server update op woensdag 8 november

Woensdag 8 oktober wordt onze server voorzien van een groot onderhoud. De server draait nu prima maar om in de toekomst onze dienstverlening te kunnen garanderen gaan wij een aantal dingen wijzigen. Vooral voor klanten met een eigen website komt hier het nodige bij kijken.

27 june 2016
Door:
Bob Kool

Nieuwe website voor Jumpcity Heerhugowaard

Worldwebdesign heeft samen met M1Dsign de website gemaakt voor Jumpcity. Het jumpparadijs van de kop van Nederland. Op de website kun je zelf je jumptijden reserveren en via iDEAL betalen. Het personeel kan alle reserveringen zien en zelf reserveringen en arrangementen inboeken in het reserveringssysteem. 
30 mach 2016
Door:
Bob Kool

Wat is SSL en waarom een SSL-certificaat gebruiken?

Beveiligde SSL-verbindingen zie je steeds vaker bij websites en webwinkels. Een SSL-verbinding is te herkennen aan "https://� in plaats van "http://� in de adresbalk van jouw internetbrowser, aangevuld met een groen slot of een groene adresbalk met een bedrijfsnaam. Sinds kort is een beveiligde SSL-verbinding ook goed voor de positie van jouw website in zoekmachines. Hieronder onze uitleg over SSL en de reden waarom je SSL zou willen toepassen op jouw website of webwinkel.
29 januari 2016
Door:
Bob Kool

Nieuwe website Day&Nite

Voor DAY&NITE Creating events hebben wij de nieuwe website ontwikkelt. De website maakt gebruik van een split screen methode wat het mogelijk maakt om 2 pagina's weer te geven op 1 pagina. Weer een mooie aanwinst voor ons portfolio.

06 july 2015
Door:
Bob Kool

Het genot van werken in de cloud

Worldwebdesign draait al meer dan 2 jaar in de Google Apps Cloud. Een machtig middel om samen te werken ook op afstand. Zo werken wij regelmatig met freelancers en wat is er dan handiger dan een gedeelde map op locatie. E-mail, bestanden en de calender zijn dan gedeeld en dat geeft een hoop plezier.
21 june 2015
Door:
Bob Kool

Webmail gebruiken

Ook wij hebben de mogelijkheid tot gebruik van Webmail. Hiervoor gebruiken wij Roundcube een van de beste online webmail programma's ter wereld.

16 june 2015
Door:
Bob Kool

HyPS website online

Worldwebdesign heeft i.s.m. M1Dsign de nieuwe website voor HyPS ontwikkelt.

15 june 2015
Door:
Bob Kool

Worldwebdesign neemt supportsysteem in gebruikt

Worldwebdesign maakt vanaf vandaag gebruik van een supportsysteem. Hiermee willen wij klanten beter en sneller van dienst zijn. Veel klanten hebben een korte vraag en soms blijft er hoe vervelend dit ook is weleens een vraag liggen. Om dit tegen te gaan kunt u vanaf heden uw vragen sturen naar support@worldwebdesign.nl. Er wordt vervolgens een ticket aangemaakt.
15 june 2015
Door:
Bob Kool

Cryptowall maakt backuppen voor Particulier noodzaak

CryptoWall is een ransomware virus dat het besturingssysteem van gebruiker infiltreert via besmette e-mailberichten en valse downloads, bijvoorbeeld frauduleuze videospelers of valse flash updates. Na succesvolle infiltratie versleutelt dit kwaadaardige programma bestanden die opgeslagen zijn op de computer van de gebruiker (*.doc, *.docx, *.xls, *.ppt, *.psd, *.pdf, *.eps, *.ai, *.cdr, *.jpg, enz.) en het vraagt om een losgeld te betalen van $500 (in Bitcoins) om deze bestanden te ontsleutelen. 

Bestanden kunnen dus alleen door te betalen of doormiddel van een beschikbare backup van de bestanden worden teruggezet.

Contact

Neem contact met ons op via de volgende manieren.
E-mail:
Chat:
Rechts onderaan de pagina
Telefoon:
072-8881114
Of gebruik ons contactformulier