Your browser does not support JavaScript!

20 jaar Worldwebdesign

1 januari 2021 is eigenlijk een moment die we zomaar aan ons voorbij hebben laten gaan. Iets wat eigenlijk natuurlijk niet kan en mag maar helaas wel is gebeurd. Worldwebdesign bestaat 20 jaar.
 
17 was ik toen ik samen met mijn vader naar de kamer van koophandel trok om mijzelf in te schrijven. Libertel nu inmiddels Vodafone wilde graag een campagne doen op de uitgaanswebsite PartyOn waar ik samen met een klasgenoot mee bezig was en dus moesten we factureren. BJ Webdiensten was geboren. Al snel volgde een buurman die een website voor zijn bedrijf wilde en steeds meer bedrijven kregen interesse in mijn diensten. Zodra ik 18 was werd het KVK nummer direct overgezet op mijn naam.
 
Aangezien ik stopte met school besloot ik 4 dagen in de week nog voor een baas te gaan werken. Vanuit mijn zolderkamer deed ik één dag en vele avonden per week het ontwikkelen van websites en verzorgen van domeinregistratie en webhosting. Na drie jaar kwam ik met mijn toenmalige werkgever GP Groot tot de conclusie dat mijn eigen bedrijf meer prioriteit nodig had en met het meenemen van het beheer van de websites kon ik een mooie vliegende start maken. Voorwaarde van mijn ouders was wel dat ik een locatie ging zoeken en dit werd de (Hal Trade Center).
 
Daarna heb ik onder andere nog op de Newtonstraat, Amperestraat en Middenweg gezeten om uiteindelijk in 2017 terug te keren bij het Zakenstation (het nieuw Hal Trade Center).
 
Vele samenwerkingen volgden waarbij lange termijn samenwerkingen met reclame-communicatie bureaus als Mayflower Reclame, Zwarthoed Visuele Communicatie en Impulsar voor mij de basis vormen van het huidige Worldwebdesign. Deze partijen samen met al die leuke klanten maken mijzelf de ondernemer die ik vandaag de dag ben.
 
De komen zullen wij doorgaan met het ontwikkelen van Worldwebdesign op alle vlakken van media. Websites, Webwinkel, Social Media, Nieuwsbrieven Videocontent etc. etc. het full-service moet nog verder worden uitgelicht.
 
Websites door de jaren heen.
Wie wat bewaard die heeft dat. Zie hieronder een aantal screenshots van onze eigen website door de jaren heen. Waarbij de kleur blauw wel erg leidend is.

21 januari 2021
Door: Bob Kool
23 november 2022
Tarieven domeinen en webhosting per 1 januari 2023
Iedereen wordt op dit moment geconfronteerd met stijgende prijzen. Ook Worldwebdesign ziet inkoopprijzen stijgen en dus ontkomen wij er niet aan om een prijsindexactie door te berekenen.
21 februari 2021
Blog: Mooier Is niet altijd beter
Tijdens de ontwikkeling van websites heb ik regelmatig discussies met onze vormgevers. Tegenwoordig  willen vormgevers en de klant veel interactiviteit in de website genereren. Dit is natuurlijk
02 februari 2021
Google zoekmachine gaat indexeren op mobiele websites leidend maken
Google gaat iets belangrijks veranderen in de zoekresultaten. Wat voor elke website belangrijk kan zijn. Websites die niet responsive zijn gemaakt kunnen hier last van krijgen. Een responsive w